Western Manege White Socks Stables

 

Welkom bij White Socks Stables,

de grootste Western Manege

van midden-Nederland!


Onze manege is centraal gelegen in het midden van het land, in de prachtige bossen van de Utrechtse Heuvelrug. Op 4 hectare hebben wij, geheel in westernstijl, de ultieme omgeving gecreëerd voor u en uw paard.


U treft bij ons alle faciliteiten die ruiter en paard zich kunnen wensen.


Wij bieden een ruime binnen- en buiten manege met wedstrijd afmetingen. Zowel de binnen als de buitenmanege zijn voorzien van Western (sliding) bodems. Voor de huisvesting van uw paard beschikken wij over ruime binnen- en buitenstallen, Round pens en Paddocks.


Daarnaast zijn de uitrij mogelijkheden met uw eigen paard op de Utrechtse Heuvelrug natuurlijk ongeëvenaard!


RIJDEN EN ONTSPANNEN


In de aangrenzende bossen is een keur aan ruiterpaden beschikbaar. De uitrijmogelijkheden met uw eigen paard zijn bijna onbegrensd. Op de manege bieden wij u een breed scala aan westernlessen, op maat voor ruiter en paard indien gewenst. Centraal in deze lessen staat de persoonlijke aandacht. Indien u de lessen volgt in de ‘eigen paardengroep’ volgt zijn er maximaal 4 deelnemers, privé lessen zijn uiteraard ook mogelijk.
Voor of na het rijden bent u van harte welkom in onze Saloon met uitzicht op de binnen- en buiten manege. Hier kunt u onder het genot van een hapje en een drankje napraten of genieten van de verrichtingen van andere westernsport liefhebbers. Vanuit de Saloon heeft u zicht op zowel de binnen- als buitenmanege.

NEW!! WSS kids club